Will Brand

FAB TALKS MED

Pierre Gasslander

Will Brand är ett företag som specialiserar sig på att skapa och tillverka profilprodukter. De hjälper företag att bygga en stark och enhetlig varumärkesidentitet genom att erbjuda skräddarsydda produkter som bär logotyper och andra varumärkesattribut. Will Brand har lång erfarenhet av att skapa högkvalitativa produkter inom olika branscher och de arbetar ständigt med att hitta nya och innovativa sätt att hjälpa sina kunder att synas och sticka ut från mängden.

  • Berätta om Will Brand och er resa!

Sedan starten 2019 har resan varit oerhört händelserik och spännande. Till att börja med vågar vi påstå att vi en produktionspartner likt ingen annan. Från smått och snabbt till stort och komplext. Ena dagen levererar vi produkter till en kund i en pittoresk by i Nya Zeeland medan vi den andra dagen måttar och syr upp kläder i fabriker. Vi har gjutit barskedar i stål med ett 3D-designat huvud och vi har producerat eget vin. Den erfarenhet vi fått genom vårt breda erbjudande är ovärderlig. Tack vare vår fingertoppskänsla gällande design och vår kapacitet att erbjuda kunder en smidig helhetslösning har vi fått förtroende för produktioner vi knappt vågade drömma om.

Det är häftigt att kunna blicka tillbaka och se att vi levererat produkter till alla världsdelar och gjort det med en fin tillväxt trots Covidsituationen. Utöver vår huvudverksamhet B2B (willbrand.se) har vi dessutom hunnit starta en E-handel mot B2C (www.willshop.se) där vi hjälper föreningar, influensers och företag att stärka sitt varumärke och samtidigt kapitalisera mot sina fans/följare/medlemmar.

  • Om man vill beställa profilprodukter från er, hur går man tillväga?

Om man vill leta och bläddra själv har vi en web shop (https://shop.willbrand.se) med över 80 000 produkter där du kan sortera efter din önskade budget eller produkt. Vill du i stället ha snabbt svar och kanske hjälp med idéer eller design mailar du oss på hello@willbrand.se eller ringer 08-580 044 00.

Eller varför inte hälsa på oss och ta en kaffe i Fabrikens ljusa lokaler som vi älskar att hänga i.

  • Kan ni dela med er av ett spännande projekt som ni har hjälpt era kunder med?

Inför julen 2020 fick vi ett uppdrag av ett företag med 700 anställda i 24 länder att ta fram lämpliga julklappar för deras personal – som så många andra var tvungna att arbeta hemifrån under den perioden. Vi skapade en snygg landningssida i kategorin Wellness och Hemmakontor där vi sourcade fram trendiga produkter och personalen fick en unik kod att logga in med och välja sina egna julklappar. Det blev en succé och inom några dagar hade vi manuellt paketerat och skickat ut julklappar med hemleverans till alla dessa personer. Företaget var så nöjda att vi fick äran att sköta hela produktionen till deras re-union event i Madrid sommaren efter. Den kunden fick kontakt med oss för några år sedan när de behövde hjälp att trycka kuvert med egen logotyp. Så det är en rolig historia för oss där en liten, liten förfrågan blev en miljonaffär till slut. Det bevisar att även den minsta ordern är lika viktiga som den stora att ta väl hand om. Vi vill växa tillsammans med våra kunder.