Säg hej till

Lina Waldenstam

– Berätta lite kort om dig själv.

Jag heter Lina, är 24 år gammal och bor I Stockholm, det är även här jag under de två senaste åren har utbildat mig. Jag är en snart nyexaminerad Event Manager från FEI. Innan jag valde denna inriktning med event arbetade jag inom skola och jag har även kombinerat mina studier med att jobba på Åhléns för att samla på mig olika erfarenheter.

Jag har ett brinnande intresse för musik och missar inte ett quiz, har även ett stort intresse för sport, och har själv spelat handboll på elitnivå. Jag är vad man skulle kunna beskriva som en vinnarskalle. Jag spenderar resterande tid med mina vänner och lagar gärna min paradrätt.

-Om jag frågar din närmsta vän, hur tror du hon/han hade beskrivit dig?

Tror att de skulle säga att jag är en rolig och påhittig prick som älskar att hitta på saker.

De skulle nog säga att man ska passa sig för mig i brädspel, det är inte sällan jag får höra om den tidigare nämnda vinnarskallen. De hade antagligen även nämnt min förmåga att få med alla på aktiviteter exempelvis badminton, då de är en del utav mina vänner som inte tycker om att sporta.

– Varför valde du just Fabriken som arbetsplats efter dina studier?

Jag gjorde min praktik på kommunikations-och eventbyrån BANG, De är en utav hyresgästerna hos Fabriken och på så sätt kom jag i kontakt med er! En stor del till varför jag uppskattade min praktik var den familjära miljön i lokalerna som bidrog till en väldigt trivsam känsla, i och med att det är mycket människor i rörelse på plats får man möjligheten att socialisera sig på ett sätt som jag verkligen uppskattar. Jag är så taggad och det ska bli otroligt kul att få bli en del av FAB FAMILY.