TJÄNSTER

Vill du känna dig som hemma på din arbetsplats?

Fabriken coworking & kontor

Vi vet att en bra arbetsplats är så mycket mer än bara ett kontor. För att du både ska arbeta och må bättre ger vi dig mer än en nyckel och ett kontrakt. Vi är med hela vägen och lyssnar, anpassar, inreder och moderniserar. Vi hjälper dig att hitta det som passar just dig och ditt företags personlighet och varumärke. Hos oss blir du en i gänget!

Per timme, per dag, per månad

Möten, konferens & event

Hos oss erbjuder vi only FAB Meetings. Här hjälper vi dig hitta en lokal som passar perfekt för just ditt möte. Vi erbjuder en stor uppsättning av moderna och unika konferens- & möteslokaler. Här omges ni av en kreativ och levande community.

Letar ni efter nästa lounge att arrangera er AW i, lokal att lansera er kommande produktlansering eller ett trevligt rum för ett styrelsemöte? Med en gedigen bakgrund inom eventindustrin har vi gjort det mesta och vet vad som funkar. Vi har känsla för detaljer.

Berätta vad du är ute efter så hjälper vi dig från idé till genomförande.

Live-streama i vår studio

Digital studio

Låt oss hjälpa till att skapa ett interaktivt möte med er publik genom digitala event, virtuella mötesrum eller engagerande kommunikation i ljud, bild, interaktion och grafik. På Fabriken har vi en komplett studio i samarbete med vår partner Mediemerah. Med en yta på över 500 kvm erbjuder vi även separata mötesrum för era talare, green room för moderatorer eller varför inte parallella spår för era deltagare?