TJÄNSTER

Vill du känna dig som hemma på din arbetsplats?

Coworking & kontor

Vi förstår att en arbetsplats är mycket mer än bara fyra väggar. För oss handlar det om att skapa en miljö där du inte bara kan arbeta effektivt, utan också trivas och må bra. När vi välkomnar dig till vårt gemenskapliga hem, ger vi dig så mycket mer än bara en nyckel och ett kontrakt.

Vi är din följeslagare på resan och vår lyhördhet känner inga gränser. Vi anpassar oss efter dina behov och önskemål, med allt från inredning till modernisering. Vi strävar efter att hitta den perfekta kombinationen som passar både dig som individ och ditt företags unika personlighet och varumärke.

Hos oss blir du inte bara en hyresgäst, utan en verklig del av gemenskapen.

Per timme, per dag, per månad

Möten & konferenser

Hos oss erbjuder vi only FAB Meetings. Här hjälper vi dig hitta en lokal som passar perfekt för just ditt möte. Vi erbjuder en stor uppsättning av moderna och unika konferens- & möteslokaler. Här omges ni av en kreativ och levande community.

Letar ni efter nästa lounge att arrangera er AW i, lokal att lansera er kommande produktlansering eller ett trevligt rum för ett styrelsemöte? Med en gedigen bakgrund inom eventindustrin har vi gjort det mesta och vet vad som funkar. Vi har känsla för detaljer.

Berätta vad du är ute efter så hjälper vi dig från idé till genomförande.

Live-streama i vår studio

Digital studio

Låt oss hjälpa till att skapa ett interaktivt möte med er publik genom digitala event, virtuella mötesrum eller engagerande kommunikation i ljud, bild, interaktion och grafik. På Fabriken har vi en komplett studio i samarbete med vår partner Mediemerah. Med en yta på över 500 kvm erbjuder vi även separata mötesrum för era talare, green room för moderatorer eller varför inte parallella spår för era deltagare?