– Berätta kort om dig själv och din bakgrund. 

Med en intressant mix av utlandsjobb från personalintensiva callcenteravdelningar och dryga 10 år inom finanssektorn och har jag fått det bästa av två världar. Strukturkapital, ordning och reda från bankvärlden och från callcenterbranschen såväl ledarskap som effektivitet i form av mål och mätetal.

– Vad är de största skillnaderna mellan bank-världen och den här? 

Den största skillnaden mellan mitt nuvarande arbete och mitt gamla, är att jobbet på Fabriken är otroligt brett. Jag får lära mig nya saker varje dag inom en bransch där jag totalt saknar erfarenhet. Jag har gått från en senior ledarroll till att hantera allt från ekonomi, avtal, till bordsservering, sociala medier och försäljning.

– Vad är det absolut roligaste med ditt jobb idag?

Det absolut mest tillfredställande är att vakna med en skön känsla i magen över att åka till kontoret, att få jobba tillsammans med kollegor som är proffs på det de gör, som jag ser upp till och har roligt tillsammans med. Jag känner en genuin prestigelöshet i det jag gör, jag att få lära ny saker varje dag i en bransch som är oerhört långt ifrån min tidigare vardag.