Conscious Breathing

FAB talks med

Conscious Breathing

  • Berätta mer om er verksamhet och vilka ni är!

Medveten Andning eller Conscious Breathing som det heter på engelska grundades 2009 av Anders Olsson. Efter att ha levt större delen av sitt liv med en ”orkan av tankar” som studsade fram och tillbaka i huvudet, har Anders haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom att slappna av och hitta sitt inre lugn.

Det mest kraftfulla av dessa verktyg var utan tvekan att förändra sina andningsvanor, vilket fick Anders att besluta sig för att bli världens ledande expert på andning och sprida kunskapen till andra. Detta är nu 14 år sedan och sedan dess har han inspirerat tiotusentals människor till bättre hälsa och förbättrad livskvalitet bara genom att göra något till synes så enkelt genom att förändra sättet de flyttar luften in och ut ur sina lungor.

Medveten Andning erbjuder kurser och produkter som hjälper dig till en bättre andning. Anders har också skrivit en bok och håller föreläsningar, både i Sverige och internationellt.

På vårt kontor här i Sjöstan hänger vi, Anders och Malin och vår kollega Alexandra lite till och från. Resten av vårt team sitter runt om i världen i USA, Indien, Kina, Pakistan, Chile och Filipinerna.

  • Vilka ämnen och färdigheter täcker era kurser och vad kan man förvänta sig att lära sig?

Vår Grundkurs i Medveten Andning ger dig den kunskap och de övningar du behöver för att bemästra ett av de mest kraftfulla verktyg du har för att sänka din stress och ta din hälsa och välmående till nästa nivå.

Genom att förändra sättet vi andas på kan vi påverka våra tankar och känslor, våra inre organ, som hjärta och hjärna och våra kroppsliga funktioner, som muskelrörelser, matsmältning och immunsystem.

Här kan du läsa mer: https://www.medvetenandning.se/produkt/grundkurs/

  • Ni har suttit i våra lokaler i snart ett halvår. Hur skulle ni beskriva Fabriken för någon som aldrig varit hos oss?

Vi absolut stormtrivs! Vårt kontor är som en liten bostad med kök, badrum och kontorsyta med plats för tre personer. Känns mer som ett andra hem än ett kontor.

Fabriken erbjuder inte bara kontor och kontorsplatser utan också möjligheter att hyra konferensrum och ha lite större events i coola och fräscha lokaler. Vi tycker också att läget är toppen, nära naturen och nära stan men ändå lite lugnare än i stan.

Sen det bästa av allt är teamet med Venus, Pia, Lina o Inez som gör det extra härligt att hänga här. Ni är grymma!