Coworking

Vad innebär egentligen ordet coworking?

I samband med att allt fler söker sig till en mer kreativ och flexibel arbetsplats växer coworking så det knakar. Vi ska därför reda ut vad coworking är, dess fördelar och varför du ska sitta hos oss på Fabriken.

Vad är coworking?
Enkelt beskrivet är det en delad kontorsyta med flexibla avtalsvillkor. En fast punkt men inte ett låsbart kontor, som ger dig ett sammanhang, gemenskap och nätverk.

Fördelar
Coworking är en kreativ och personlig miljö att arbeta i och passar bra för dig som vill variera mellan att arbeta i en privat eller social miljö. Bo in dig och gör din plats personlig samtidigt som du kan inspireras och inspirera grannen. Ta del av gemensamma AWs och happenings -ett perfekt tillfälle att knyta kontakter, bredda ditt nätverk och hitta nya spännande samarbetspartners.

Varför Fabriken?
Coworking kan se lite olika ut beroende på var du väljer att sitta. På Fabriken erbjuder vi en personlig atmosfär med fin gemenskap. Våra hyresavtal är flexibla och vi har kontorsytor som smidigt kan anpassas efter önskad storlek och behov. Arbetsplatserna är utrustade med ergonomiska kontorsmöbler och låsbar förvaringshurts. Möblerat och klart för dig att kicka igång arbetet redan från dag ett.

Som hyresgäst hos Fabriken har du fri tillgång till alla våra gemensamma loungeytor och kan smidigt boka något av våra trevliga mötesrum. Utöver det erbjuder vi fullservice med reception, budservice, posthantering, fria utskrifter, ekologiskt kaffe och te. Vi gör allt för att underlätta din vardag så att du kan fokusera på ditt arbete.

Vi på Fabriken är ett litet sammansvetsat team med en fin känsla för service.

Varmt välkommen till oss!