KIANO

FAB talks med

teamet bakom KIANO

  • KIANO är ett av många spännande bolag som sitter hos oss, berätta vad ni gör om dagarna?

Vi på KIANO tror att en ren, växtbaserad och näringsrik kost är bra för vår hälsa – och vår miljö.

Våra pulver är innehåller endast de finaste ekologiska ingredienserna, och är rika på naturliga vitaminer och mineraler. Alla våra blandningar smakar gott och har många fördelar för att hjälpa och stärka vår fysiska hälsa och mentala välbefinnande.

Våra produkter är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom.

PLANT, POWER, LOVE – helt enkelt.

  • Lista era tre favorit-superfoods just nu

Power Matcha – den här blandning är designad med kraftfullt pulver av grönt te för supermat för att stödja ett energifyllt och fokuserat sinne. Matcha är en kraftfull växt med höga nivåer av klorofyll, som hjälper till att förbättra leverfunktionen som hjälper kroppen att spola ut gifter.

Spicy Calm – Denna superfoodmix är en fantastisk blandning för att lugna kroppen och bekämpa inflammation. Vi har noggrant designat denna gurkmeja-latteblandning med kraftfulla superfood-kryddor, rötter och växter för att hjälpa till att minska stress och symtom på depression och ångest.

Green Fuel – Känn dig mätt och få den dagliga dosen av grönt! Vi har skapat det hälsosammaste måltidsersättningspulvret på marknaden, packat med naturens mest välgörande gröna grönsaker och superfood-frukter för att ge dig en näringsrik och komplett måltid med en välsmakande smak.

Just nu erbjuder vi 25% rabatt till alla våra kunder när de anger koden ”fabrikenevent”!

Spana in deras hemsida för mer info!