Vi håller dig uppdaterad

Upptäck alla fördelar med att vara en del av vår coworking-gemenskap

Några anledningar till varför du inte vill missa våra uppdateringar

Varmt välkommen till FAB cumminity! Prenumerera på vårt nyhetsbrev via formuläret nedan.


Dynamiskt Coworking-nätverk

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev blir du en del av vårt pulserande coworking-nätverk. Vi erbjuder en inspirerande och produktiv arbetsmiljö där du kan möta likasinnade entreprenörer, kreatörer och professionella. Ta del av framgångsberättelser, samarbeta med andra och utvidga ditt kontaktnät.

Spännande Event

Vi anordnar regelbundet evenemang och utställningar för våra medlemmar. Som nyhetsbrevsprenumerant får du exklusiv tillgång till dessa evenemang och möjligheten att lära dig av branschexperter, delta i diskussioner och inspireras av framstående talare/utställare. Missa inte chansen att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Moderna och Flexibla Mötesrum

Vi erbjuder state-of-the-art mötesrum som passar alla dina behov. Oavsett om det är för en affärslunch, en brainstorming-session eller en föreläsning, kan du vara säker på att våra moderna och välutrustade mötesrum kommer att ge den perfekta atmosfären för dina möten. Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter för våra mötesrum.

Specialerbjudanden och Rabatter

Vi vill belöna våra lojala medlemmar och nyhetsbrevsprenumeranter. Genom att registrera dig på vårt nyhetsbrev får du tillgång till specialerbjudanden, rabatter och kampanjer som är exklusiva för vårt community. Dra nytta av förmånliga priser på medlemskap, evenemang och ytterligare tjänster som vi erbjuder.

Missa aldrig något spännande!

Registrera dig på vårt nyhetsbrev idag och ta del av alla fördelar som vår coworking-gemenskap har att erbjuda. Missa inte chansen att bli en del av vårt dynamiska nätverk och ta dina professionella ambitioner till nya höjder!