RÖYK

FAB talks med grundaren

YANN BETROS

  • Hur kommer det sig att ni valde att sitta hos oss på Fabriken?

Vi valde Fabriken på grund av läget, att det är fräscha och luftiga samt moderna lokaler. Den fantastiska personliga servicen som ingår är ett stort plus. Svårt att hitta något bättre kontor.

  • Hur tror du att det framtida kontoret kommer att vara utformat?

Jag tror att framtidens kontor kommer att vara en flexibel och inspirerande arbetsplats med fokus på personalens hälsa och välmående. Arbetstagare kommer att värdesätta en flexibel arbetsplats, för att få ihop vardagen med familj och sociala aktiviteter. Arbetsgivare kommer att bidra med en hälsosam och inspirerande arbetsmiljö, en knytpunkt dit man går till 2-3 dagar i veckan. Kontorshotell kommer att spela en stor och viktig roll i framtiden, som kommer att erbjuda nyckelfärdiga koncept till arbetsgivare som i sin tur kommer att spara både tid och pengar på att inte behöva hantera kontoret och allt som hör till.

  • Vad är dina trendspaningar kring friluftsmodet?

Hållbarhet och transparens kommer bli viktigare, samtidigt som trenden går åt två håll varav ena går åt workwear och andra en ren inspiration av city modet. Inte så mycket starka färger och kontraster, utan dämpade toner och enfärgat.

 

Spana in deras hemsida för mer info!