FAB Talks med

André Jacobson

  • Berätta om Targus och vad som gör er unika i havet av teknik-prylar!

Targus ledord är “carry, protect and connect” var vi arbetar idag varierar och vi rör oss till och från jobbet på olika sätt. Vare sig vi än vi jobbar, det kan vara på köksbordet eller på kontoret så hjälper Targus dig med sina tillbehör att dig mer produktiv.

  • Om du får tipsa om den ultimata Targus-produkten, vilken skulle det vara och varför?

Oj, det finns mycket som är bra! Jag reser mycket och jobbar på olika platser så jag hamnar ofta i konferensrum. Då är det alltid bra att ha en minidocka som är redo för olika kopplingar som finns i rummet, DOCK419 gör det enkelt för mig och jag vet att det inte kommer bli något strul då den till och med har ingång för VGA. Även bra om man vill kolla på film senare på kvällen på hotellrummet.

  • Ni har suttit hos oss i snart 2 år, hur har din upplevelse varit?

Fantastiskt. Fabriken har varit mer än bara en kontorsyta. Ni är kollegor, ni har gjort min vardag enklare då ni bla hjälper mig skicka olika Targus produkter över hela världen sen att ni skapat en så fin gemenskap så det känns nästan som vi är samma företag. Servicen flexibiliteten och bra människor är FAB helt enkelt. Ni hittar också på roliga aktiviteter som gör det möjligt att umgås och samarbeta med företag som jobbar med er.

Spana in deras hemsida för mer info!