VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

Dags för miljöombyte? Provsitt hos ossNyfiken på hur vi har det?

Prova coworking, helt gratis

Vi erbjuder dig att testa våra lokaler helt gratis. Tag med dig en kollega och kom förbi med era datorer. Ta en fika med oss och känn efter hur det är att jobba i en kreativ coworkingmiljö.

Våra trevliga lokaler hittar du i Hammarby Sjöstad och i expansiva Slakthusområdet. Kanske trivs du så bra så att du inte vill gå hem. Då har vi attraktiva erbjudanden på alla våra medlemskap.

Självklart ingår all service när du väljer att jobba hos oss. Vi har bemannade receptioner, fria mötesrum, loungeytor, utskrifter och mycket gott kaffe. Är du i behov av digitala sändning, representationsytor, stora och små möten, filminspelningar, eller konferenser så har vi lösningar även för det.

Fabriken – Textilgatan 31-33, Hammarby Sjöstad

Fabrikens huvudkontor ligger i Hammarby Sjöstad. Här erbjuder vi en kombination av coworking, privata rum och möteslokaler. Här har vi också vår stora eventlokal och digitala studio med plats för 200 personer. Vi anordnar digitala städningar, bolagsstämmor och middagar både med och utan vita dukar.

Varför Fabriken?

Låt oss berätta varför

På Fabriken erbjuder vi en personlig atmosfär med fin gemenskap. Våra hyresavtal är flexibla och vi har kontorsytor som smidigt kan anpassas efter önskad storlek och behov. Arbetsplatserna är utrustade med ergonomiska kontorsmöbler och låsbar förvaringshurts. Det är möblerat och klart för dig att kicka igång arbetet redan från dag ett. 

Som hyresgäst hos Fabriken har du fri tillgång till alla våra gemensamma loungeytor och kan smidigt boka något av våra trevliga mötesrum. Utöver det erbjuder vi fullservice med reception, budservice, posthantering, fria utskrifter, ekologiskt kaffe och te. Vi gör allt för att underlätta din vardag så att du kan fokusera på ditt arbete. 

Vi på Fabriken är ett litet sammansvetsat team i Stockholm med en fin känsla för service. Låter detta som något för dig?

Välkommen till oss på Fabriken!